Dakdekker Zeewolde

Voor een dakdekker in Zeewolde kunt u terecht bij Spanhak Dakwerken. Onze ervaren dakdekkers vernieuwen of onderhouden uw dak graag voor een betaalbare prijs. We plaatsen daarnaast vakkundig uw dakramen of lichtkoepels, om problemen zoals daklekkage te voorkomen. Onze allround dakdekker Zeewolde is in te zetten voor de volgende dakdekker werkzaamheden:

Vraag vandaag nog uw vrijblijvende offerte aan. We komen dan zo snel mogelijk langs om de kosten van de eventuele werkzaamheden vast te stellen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar onderstaand telefoonnummer.

Waarom kiezen voor Spanhak Dakwerken in Zeewolde?

Onze dakdekkers in Zeewolde staan voor u klaar om aan de slag te gaan met het onderhouden, repareren of renoveren van uw dak. Bij Spanhak Dakwerken ervaart u de volgende voordelen:

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Kempenaar 01 14
8242 BA Lelystad

Direct hulp bij spoed door dakdekker Zeewolde

Onze dakdekkers in Zeewolde staan met spoed bij u op de stoep, om bijvoorbeeld stormschade of hevige lekkage zo snel mogelijk voor u op te lossen. We streven ernaar de schade direct te verhelpen. Als de schade niet meteen te herstellen is, plaatsen we nooddakbedekking, zodat de schade niet erger wordt. Onze spoedservice is bereikbaar via 06 557 71693.

rode dakpannen door dakdekker gelegd

Werkgebied Spanhak Dakwerken in Zeewolde

Onze dakdekkers in Zeewolde komen graag langs in alle buurten en wijken van Zeewolde, waaronder:

Spanhak Dakwerken is daarnaast actief in andere steden in Nederland, zoals: AmsterdamAlmereAmstelveenHilversumSwifterbant en Dronten.

Hoeveel kost het onderhouden, repareren of renoveren van uw dak?

De kosten voor onze dakdekkerswerkzaamheden hangen van een aantal factoren af, zoals de grootte van het dak, eventuele sloopwerkzaamheden en de te gebruiken materialen. Om een prijsindicatie te ontvangen, vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan bij dakdekker Zeewolde. Vul uw aanvraag zo gedetailleerd mogelijk in, zodat onze dakdekker in Zeewolde een goed beeld krijgt van de huidige staat van het dak en uw wensen. Zo krijgt u een goede prijsindicatie. We nemen na uw aanvraag zo snel mogelijk contact met u op.

Eerdere projecten van onze dakdekker Zeewolde

Wilt u zien wat onze dakdekkers in hun mars hebben? Bekijk dan onze eerdere projecten. Hieronder een greep uit onze eerder voltooide projecten:

Dakkoepel plaatsen

openslaande dakkoepel geplaatst door dakdekker
openslaande dakkoepel door dakdekker geplaatst
dakkoepel geplaatst door dakdekker

Aanbrengen dakbedekking op schuur

dakdekker plaatst dakbedekking op schuur
geplaatste dakbedekking op schuur
dak van schuur

Wat zeggen onze klanten?

Fam. Vissers uit Zeewolde

Een snelle en een fijne service! De kosten waren vooraf besproken zodat ik geen onverwachte kosten hoefde te betalen, dit vond ik echt super fijn. Daarnaast erg vakkundige dakdekkers. Ik ben super blij met het eindresultaat

Irene uit Zeewolde

Ik heb eindelijk mijn mooie goed geplaatste lichtkoepel, de mannen van Spanhak Dakwerken hebben top werk geleverd.

Dakbedekking services van dakdekker Zeewolde

Vervanging of dakrenovatie

Heeft uw dak renovatie werkzaamheden nodig of is het dak aan vervanging toe? Wij als ervaren dakdekker Zeewolde staan voor u klaar. Voorafgaand aan onze dakdekker werkzaamheden kom we bij u op inspectie om de staat van het dak te controleren. Tijdens die inspectie bepalen we wat de vervolgstappen zijn en kiezen we samen met u de meest geschikte dakbedekking. Daarna beginnen onze werkzaamheden als dakdekker Zeewolde en gaan we de dakbedekking vervangen. Soms moeten onze dakdekkers eerst de verouderde bekleding van uw dak verwijderen, voordat ze het nieuwe houtwerk en dak kunnen plaatsen. Onze laatste stap is het aanleggen van de nieuwe dakbedekking. Nu kunt u weer jarenlang zorgeloos onder uw dak leven.

Reparatie dakschade

Als een zware storm voorbij trekt vliegen de stukken in het rond. Hierdoor ontstaat vaak ernstige schade aan het dak. Naast hevig weer kan ook brand of simpelweg ouderdom voor schade aan uw dak zorgen. Er ontstaan gaten, barsten, en scheuren in het dak die uiteindelijk voor lekkage zorgen. Wat de oorzaak ook is, schade aan uw dak is altijd erg vervelend. Buiten lekkage neemt ook de isolatiewaarde van uw dak af wanneer er schade aan ontstaat. Schakel onze professionele dakdekkers Zeewolde in om het dak voor u te herstellen, dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan het werk met dak reparatiewerkzaamheden.

Onderhoudsabonnement van uw dakdekker in Zeewolde

We begrijpen dat u niet continu bezig bent met uw dak, totdat er misschien wat mee aan de hand is en u een lekkage ontdekt. Toch is het erg belangrijk om uw dak goed te onderhouden. Veel mensen wachten hier te lang mee, waardoor het dak zich in een steeds slechtere staat bevindt en de reparatiekosten alleen maar verder oplopen. Spanhak Dakwerken heeft hier iets op bedacht. Voor een vast bedrag; vanaf € 150,- excl. 21% btw, komen we jaarlijks bij u langs om uw dak en dakgoten te controleren en schoon te maken, afvoeren te ontstoppen en kleine reparaties direct uit te voeren. Zo weet u zeker dat uw dak in goede staat blijft. Bijzonderheden meldden we zowel schriftelijk als mondeling.

Contact opnemen met uw dakdekker in Zeewolde

Neem contact op met onze dakdekker in Zeewolde voor meer informatie of het bespreken van de kosten van uw dakdekkersklus door onderstaand contactformulier in te vullen of te bellen naar 06 557 716 93. Onze dakdekkers gaan graag voor u aan de slag. 

Contactformulier pagina's

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.