Dakdekker Blaricum

De dakdekkers van Spanhak Dakwerken in Blaricum werken graag aan het dak van uw woning of bedrijfspand. Van het repareren tot het vervangen van de dakbedekking of het plaatsen van een dakkapel of VELUX dakraam: onze dakdekkers zijn echte allrounders. U kunt ook bij ons terecht voor:

Onze dakdekker Blaricum inschakelen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Ook bij vragen zijn we uiteraard bereikbaar via de onderstaande buttons.

We inspecteren uw dak gratis en vrijblijvend

Na het aanvragen van een offerte komen onze dakdekkers in Blaricum graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende dakinspectie. Zo kunnen we beoordelen welke werkzaamheden er gedaan moeten worden en welke materialen we daarvoor nodig hebben. Na afloop ontvangt u een offerte op maat.

10 jaar garantie en een voordelig uurtarief

Spanhak Dakwerken geeft u 10 jaar garantie op onze uitgevoerde klussen. Daarnaast werken we met een voordelig uurtarief en zijn we 24/7 bereikbaar voor spoedklussen.

Dakdekker Blaricum 24/7 spoedservice

Wanneer u ernstige schade heeft aan uw dak, last heeft van extreme daklekkage of andere spoedproblemen ervaart met uw dak, neemt u 24/7 contact met ons op door te bellen naar 06 557 71693. We komen dan zo snel mogelijk bij uw woning of bedrijfspand langs om de schade te verhelpen. Indien het niet mogelijk is om de schade direct te verhelpen, plaatsen onze dakdekkers uit Blaricum nooddakbedekking.

Werkgebied Spanhak Dakwerken in Blaricum    

We zijn werkzaam in iedere wijk van Blaricum. Daarnaast bestaat ons werkgebied uit steden en dorpen in de provincie Flevoland en Noord-Holland, waaronder:

Onze tarieven

De exacte tarieven van de dakwerkzaamheden verschillen per klus. Dit komt onder andere door de oppervlakte van het dak, de huidige staat waarin het dak zich bevindt en de werkzaamheden die we moeten verrichten. Vraag een gratis en vrijblijvende offerte aan om een prijsindicatie te ontvangen van onze dakdekker Blaricum.  We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor het inplannen van een gratis dakinspectie.

Klantervaringen Blaricum

De mannen hebben keurig gewerkt, super fijn!” – Lilian uit Blaricum

Ik had helaas veel last van daklekkages, gelukkig konden de dakdekkers van Spanhak Dakwerken snel komen.” – Bas uit Blaricum

Uw dak altijd in goede staat

Wilt u dat uw dak altijd in goede staat verkeert en dat problemen met het dak vroegtijdig worden geconstateerd en verholpen? Ga dan voor onze onderhoudsservice voor € 150,- per jaar. De onderhoudsservice bevat: dakinspectie, het schoonmaken van uw dak en de dakgoten, het afvoeren van vuil en het uitvoeren van kleine reparaties. Wanneer een grote reparatie nodig is, nemen we  altijd eerst contact met u op.

Het aanvragen van een vrijblijvende offerte bij Spanhak Dakwerken

Heeft u vragen aan onze dakdekkers of wilt u een prijsindicatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via de buttons onderstaand contactformulier.

Contactformulier pagina's

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Kempenaar 01 14
8242 BA Lelystad

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem