Dakdekker Amsterdam

Onze dakdekkers zijn snel ter plaatse bij daklekkage of schade aan uw dak in Amsterdam. Onze ervaren dakdekker Amsterdam vernieuwt of onderhoudt uw dak graag voor een voordelige prijs.Wij helpen u met de volgende dakdekker werkzaamheden:

Als ervaren dakdekker in Amsterdam zijn we gespecialiseerd in het repareren en vervangen van platte dakenkunststof dakenshingles en pannendaken. Voorkom problemen aan uw dak met ons onderhoudsabonnement, waarbij we uw dak jaarlijks grondig reinigen en controleren. Een onderhoudsabonnement van Spanhak Dakwerken heeft u al voor € 150,- per jaar.

Spanhak Dakwerken
Professor Oranjestraat 19
1063SR Amsterdam

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Kempenaar 01 14
8242 BA Lelystad

Direct hulp bij lekkage of schade

Heeft u last van lekkage of schade aan uw dak? Bel onze spoedservice in Amsterdam via 06 5577 1693. Onze dakdekker in Amsterdam is snel ter plaatse en repareert de stormschade direct. Indien de daklekkage of schade niet ter plekke gerepareerd kan worden, plaatsen we nooddakbedekking om verdere schade aan uw woning in Amsterdam te voorkomen.

reparatie door dakdekker

De werkzaamheden van onze dakdekkers in Amsterdam

Spanhak Dakwerken heeft ervaring met alle soorten dakwerkzaamheden: van het plaatsen van een dakterras tot het aanbrengen van dakbedekking.

Dakrenovatie of dakvernieuwing

Gaten, scheurtjes en oneffenheden in het dak veroorzaken lekkage of schade. Meestal is reparatie voldoende, maar soms is complete vernieuwing van het dak nodig. Wij zijn gespecialiseerd in het renoveren en vernieuwen van daken, waaronder platte daken, maar ook shingles en kunststof daken. Wilt u weten of het nodig is om uw dak te vervangen? Neem dan contact op met onze dakdekkers; wij geven u graag advies over het vervangen van uw dak.

Dakisolatie door dakdekker Amsterdam

Zo’n 30% van de warmte in huis gaat via het dak verloren. Met dakisolatie houdt het dak de warmte beter binnen en bespaart u op stookkosten. Wij isoleren uw dak met steenwol of hardschuim. Met dakisolatie heeft u in de zomer een prettige binnentemperatuur, terwijl het dak de warmte beter vasthoudt in de winter. Daarnaast kunt u tegenwoordig gebruik maken van aantrekkelijke subsidies, waarmee u aanzienlijk op dakisolatie bespaart.

Reparatie en onderhoud

Met een onderhoudsabonnement voorkomt u schade en verlengt u de levensduur van uw dak. Vanaf € 150,00 komen we jaarlijks bij u langs voor het schoonmaken van uw dak en dakgoten. Kleine reparaties voeren wij direct kosteloos uit. Elke afvoer wordt gecheckt en ontstopt. Ook voor eenmalige werkzaamheden aan het dak kunt u bij ons terecht, zoals het repareren van een dakgoot of het vernieuwen van losse dakbedekking.

Overige dakdekker werkzaamheden

Voor het optimaal gebruiken van uw woonruimte en het creëren van extra daglicht in uw woning, bieden we een aantal opties aan:

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van valbeveiliging op daken. Lees meer over wanneer valbeveiliging verplicht is.

Kosten van werkzaamheden dakdekker Amsterdam

De kosten voor het inschakelen van onze dakdekker in Amsterdam met de bijbehorende dakwerkzaamheden zijn op voorhand lastig te bepalen. Dit komt doordat onze prijzen afhankelijk zijn van veel factoren. Zo hangt de prijs voor het bedekken van uw dak onder andere af van:

Projecten door dakdekker Amsterdam

De dakdekkers van Spanhak Dakwerken hebben al verschillende projecten in Amsterdam uitgevoerd. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van deze projecten.

Dakterras in Amsterdam Oud Zuid

In de Valeriusstraat in de buurt Willemspark is een dakterras gerealiseerd. Bij dit dakterras is een uitsparing ingebouwd voor de barbecue, een opbergkast geïnstalleerd en een gestoffeerde loungebank geplaatst. Spanhak Dakwerken heeft het volledige project uitgevoerd en ervoor gezorgd dat dit gezin een plek heeft om buiten te ontspannen.

Dakisolatie in Amsterdam Zuid

In de Willem Kesstraat in Amsterdam Zuid is een dak geïsoleerd met behulp van Royalpur dakisolatie. Het dak van deze woning is nu volledig geïsoleerd en de klant profiteert van de vele voordelen van deze moderne isolatiematerialen.

Shingles in Amsterdam Oost

In de Burmanstraat in Amsterdam Oost zijn shingles geplaatst. Deze vorm van dakbedekking biedt de woning alle voordelen van Bitumen dakbedekking zonder op te vallen tussen de authentieke panden in onze hoofdstad.

Diverse projecten

De foto links boven is van een dakterras in de Valeriusstraat in Amsterdam Oud Zuid, de foto er naast benut de leefruimte van een Amsterdams dakterras maximaal. De laatste foto zijn shingles daken op een dak in de Burmanstraat in Amsterdam Oost.

Spanhak Dakwerken heeft bij ons een nieuw dak aangelegd. Ze gaven ons van tevoren duidelijk advies en hadden het nieuwe dak zelfs iets eerder dan beloofd af. Duidelijk inzicht in de kosten en uitstekende communicatie. – K. Gerlag uit Amsterdam Zuid

Wat onze klanten zeggen

Willem Vermeent uit Amsterdam West

Ik constateerde een lekkage en belde Spanhak Dakdekker direct. Gelukkig waren ze die dag nog ter plaatse om de lekkage te verhelpen. Vakbekwaam personeel: ze weten goed waar ze het over hebben en dat schept vertrouwen. Het dak is inmiddels keurig hersteld.

José van Dooren uit Amsterdam Oost

Wat een topservice. Door hevig weer waren enkele delen van de dakbedekking van het dak gewaaid. Ze konden gelijk komen en hebben het vakkundig opgelost. Ze kwamen afspraken netjes na en waren erg vriendelijk.

Onderhoud van uw dak in Amsterdam

Om een duurzame waterdichtheid van het dak te realiseren is regelmatig onderhoud belangrijk. Met een onderhoudsabonnement van Spanhak Dakwerken hoeft u zich geen zorgen te maken over dit onderhoud. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw dak regelmatig onderhouden wordt. Het onderhoudsabonnement omvat onder andere:

  • Het afvoeren van vuil;
  • Schoonmaken van het dak, de dakgoten en het ontstoppen van afvoeren;
  • Het kosteloos uitvoeren van kleine reparaties. Voor grotere klussen wordt eerst een contract afgesloten.

Het onderhoudsabonnement is al beschikbaar vanaf € 150,- per jaar. Wilt u meer weten over een onderhoudsabonnement of wilt u direct een offerte aanvragen voor al uw dakwerkzaamheden in Amsterdam of in de omgeving hiervan, zoals AmstelveenAlmereHilversumDrontenSwifterbant, Zeewolde of Emmeloord? Neem dan direct contact met ons op via onderstaand formulier.

Dakterrassen door dakdekker Amsterdam

Als u een plat dak op uw woning heeft, is het meestal mogelijk om een dakterras aan te leggen. Het is wel belangrijk om eerst na te gaan of voor deze aanpassing een bouwvergunning nodig is. Spanhak Dakwerken adviseert u over de mogelijkheden voor een dakterras. Wij kijken naar de verschillende randvoorwaarden, zoals een bouwvergunning en de benodigde dakbedekking. Wanneer de randvoorwaarden geregeld zijn, gaat onze dakdekker Amsterdam aan de slag om uw dakterras aan te leggen.

Type daken in Amsterdam

Spanhak Dakwerken is al ruim 25 jaar werkzaam als dakdekker Amsterdam. Onze dakdekkers hebben onder andere ervaring met het plaatsen van de volgende daken:

Kunststof daken

De vakmensen van Spanhak Dakwerken kunnen elk soort kunststof dak bij u plaatsen. Kunststof daken zijn onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Naast de veelvoorkomende kunststof daken (PVC en EPDM) installeren onze dakdekkers ook speciale dakbanen. Deze dakbanen zijn een combinatie van kunststof en bitumen dakbedekking. Door de beste eigenschappen van kunststof en bitumen te combineren, realiseren onze dakdekkers een dak van topkwaliteit.

Shingles daken

Shingles daken worden steeds populairder in Nederland. Van oorsprong is deze vorm van dakbedekking een Amerikaanse uitvinding, maar de laatste jaren wordt het steeds vaker gebruikt voor Nederlandse daken. Shingles maken gebruik van hetzelfde materiaal als de bitumen dakbedekking van platte daken, maar zien eruit als dakpannen. Hierdoor bieden de daken de voordelen van bitumen dakbedekking zonder dat de uitstraling van dakpannen verloren gaat.

Platte daken

Een plat dak wordt door ons gemaakt met bitumen dakbedekking. Bitumen dakbedekking kan op bijna elke bestaande dakbedekking geplaatst worden. Afhankelijk van de onderliggende constructie van het dak en op welke manier het dak belast wordt, bepalen onze dakdekkers welke bitumen dakbedekking geplaatst wordt.

Isolatiedaken

Door een goed isolatiedak hebben de weersomstandigheden minder invloed op de temperatuur binnen. Dit betekent dat u flink bespaart op stookkosten in de winter. Spanhak Dakwerken isoleert uw dak met rockwool of hardschuim isolatie. Onze dakdekkers geven u graag advies welk materiaal het meest geschikt is voor uw dak.

Dakisolatie

Pannendaken zijn al jarenlang populair in heel Nederland. Onze dakdekkers hebben dan ook ruime ervaring met het plaatsen van dakisolatie aan de binnen- en buitenzijde op daken in Amsterdam.

Velux Daken

Een Velux dakraam zorgt voor frisse lucht, daglicht en een beter uitzicht. De dakdekkers van Spanhak Dakwerken brengen graag advies uit over de mogelijkheden en kunnen deze dakramen voor u plaatsen.

Voeglood

Voeglood wordt ook wel muurlood of voetlood genoemd. Omdat lood zeer flexibel is en nauwelijks uitzet, wordt het gebruikt als afdichtingsmateriaal voor ruimtes tussen het dak en de muur. Het wordt ook vaak toegepast bij dakkapellen, buitendeuren en ramen.

Lichtkoepels

Met een lichtkoepel brengt u licht in de kamers onder uw platte dak. Spanhak Dakwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van diverse soorten lichtkoepels en helpt u graag bij het uitzoeken van de meest geschikte lichtkoepel voor uw dak.

Dakkapellen bekleden

Spanhak Dakwerken is al ruim twee decennia gespecialiseerd in het renoveren en bekleden van dakkapellen. Door het dak te bekleden met bitumen zorgen wij ervoor dat uw dakkapel beschermd is tegen water en uv-straling. De zijkanten van de dakkapel bekleden we desgewenst met materialen als kunststof en multiplex.

Valbeveiliging

Volgens Europese richtlijnen is valbeveiliging verplicht wanneer er werkzaamheden uitgevoerd worden vanaf 2,5 meter hoogte. De valbeveiliging beperkt de impact van een val van deze hoogte. Spanhak Dakwerken kan diverse soorten valbeveiliging op uw dak installeren, zoals permanent of neerklapbaar hekwerk, een leeflijnsysteem en ankerpunten.

Een offerte voor uw dakwerkzaamheden in Amsterdam

Vraag geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan via het onderstaande contactformulier. Wilt u meer informatie over het renoveren van uw dak? Bel gratis naar 0800 22 55 444.

Contactformulier pagina's

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.