Dak vernieuwen

Professionele dakdekkers

Moet uw dak dringend vernieuwd worden? Bij Spanhak Dakwerken kunt u terecht voor het vernieuwen van uw oud dak. Wij hebben 25 jaar ervaring op het gebied van dakwerken en vernieuwen uw dak professioneel en snel.

Van plat tot shingles

Wij vernieuwen uiteenlopende daken, van platte daken tot shingles daken. Ons ervaren team van dakdekkers zorgt voor minimale overlast en een korte doorlooptijd. Bij het vernieuwen van uw dak maken wij gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit. U kunt op korte termijn een afspraak met ons maken en wij brengen u geheel vrijblijvend een bezoek om uw dak te bezichtigen. Vervolgens stellen wij een offerte op maat voor u op.

Onderhouden is geld besparen

Bij Spanhak Dakwerken is het mogelijk om een onderhoudscontract te sluiten voor regelmatig onderhoud van uw dak. Door tijdig onderhoud voorkomt u aanzienlijke schade en hoge reparatiekosten. Sluit u een contract bij ons, dan verrichten wij regelmatig de volgende werkzaamheden:

  • Het schoonmaken van het dak;
  • Het schoonmaken van de dakgoot;
  • Het ontstoppen van de afvoergoten;
  • Het verrichten van kleine reparaties.
Naam*
Adres*

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Kempenaar 01 14
8242 BA Lelystad

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem