Plat dak vervangen

Wij vervangen uw platte dak met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Spanhak Dakwerken heeft ruim 25 jaar ervaring op het gebied van dakwerken. We werken klantgericht en vervangen uw dak op professionele wijze. Vele tevreden klanten uit Amsterdam, Hilversum, Amstelveen en Almere gingen u voor. Profiteer van ons voordelige uurtarief of sluit een goedkoop onderhoudsabonnement af zodat uw dak altijd in perfecte staat verkeert.

  • Dakdekker in Flevoland met ruim 25 jaar ervaring
  • Goedkoop onderhoudsabonnement vanaf € 150,- per jaar
  • Spoedservice: binnen een paar uur ter plaatse
  • Veel tevreden klanten: zie afgeronde projecten

Bitumineuze dakbedekking voor platte daken

Bij het vervangen van uw platte dak gebruiken we bitumineuze dakbedekking. Bitumineuze dakbedekking, ook wel bekend als bitumen dakbedekking, is al decennialang een populair materiaal voor het bekleden van platte daken. Dit type dakbedekking is een combinatie van aardolie en polyester of glasvlies. De kwaliteit van bitumineuze dakbedekking is door de jaren heen verbeterd en het prijskaartje is voordelig vergeleken met andere materialen. Andere voordelen van dit materiaal zijn:

  • Goed bestand tegen vocht.
  • Duurzaam: bestaat grotendeels uit gerecycled materiaal.
  • Makkelijk te combineren met isolatie.
  • Goed hechtend vermogen.

Met bitumineuze dakbedekking zorgen we ervoor dat uw platte dak jaren meegaat. Bitumen dakbedekking is op bijna elke bestaande ondergrond te plaatsen en gaat minimaal 20 jaar mee.

Plat dak vervangen prijs

Elk plat dak en elke klus is anders. Het is daarom niet mogelijk om op onze website een vaste prijs te noemen voor het vervangen van een plat dak. Na het aanhoren van uw situatie en het noteren van uw wensen, maken we een offerte op maat. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op door te bellen naar 0800 2255 444 of door het offerteformulier in te vullen.

Recent vervangen platte daken

Spanhak Dakwerken heeft al vele platte daken mogen vervangen. Op de pagina met projecten van platte daken vindt u stuk voor stuk succesvol afgeronde vervangingen van daken.

Dakterras op een plat dak

Een dakterras is een goede plek om lekker tot rust te komen. Heeft u er al eens over nagedacht om uw platte dak om te bouwen tot een dakterras? In veel gevallen is het mogelijk om een dakterras te creëren op een bestaand plat dak. Voor het maken van een mooi dakterras neemt u contact op met Spanhak Dakwerken.

"Geheel nieuw dak laten aanbrengen door Spanhak dakwerken. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en de nette manier van werken. Dank daarvoor!"

- Sylvia van der Kolk uit Lelystad

Andere dakdekkersdiensten

Van het vervangen van een compleet dak tot een spoedreparatie na een lekkage: Spanhak Dakwerken heeft jarenlange ervaring met alle soorten daken. Naast het vervangen van platte daken, kunt u bij ons terecht voor:

Spanhak Dakwerken: dakdekker in Flevoland en Noord-Holland

Spanhak Dakwerken is als dakbedekkingsbedrijf voornamelijk werkzaam in Lelystad, Amstelveen, Amsterdam, Almere, Dronten, Swifterbant en Hilversum. Heeft u direct hulp nodig bij stormschade, wilt u uw dakpannen laten vervangen of heeft u een nieuw schoorsteen nodig? We denken graag met u mee voor een passende oplossing. Ook zijn we in te schakelen voor het regelmatig onderhouden van uw dak. Kijk voor meer informatie daarover op de pagina over ons voordelige onderhoudsabonnement.

Vrijblijvende offerte aanvragen

De specialisten van Spanhak Dakwerken helpen u graag bij het berekenen van de totaalprijs van een nieuw plat dak. De prijs hangt af van meerdere factoren zoals de grootte van uw dak, het isolatiemateriaal dat we gebruiken en de mogelijke sloopwerkzaamheden. Vraag een offerte aan via het onderstaande formulier.

Naam*
Telefoonnummer*
Woonplaats*
Adres*
E-mailadres*
Opmerkingen

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Spanhak dakwerken bv

Kempenaar 01 14

8242 BA Lelystad

Telefoon: 0800 22 55 444

Mobiel: 06 557 71693

E-mail: info@spanhakdakwerken.nl