Kosten dak vervangen

Geld besparen met Spanhak Dakwerken

Is het dak van uw huis of bedrijf aan vervanging toe? Spanhak Dakwerken kan uw dak vakkundig vervangen tegen lage kosten. Wij hebben ons gespecialiseerd in allerlei soorten daken, zoals platte daken. Voor elk budget hebben we wel een geschikte prijs. Het aanvragen van een vrijblijvende offerte voor het vervangen van uw dak kan eenvoudig via het offerteformulier of door te bellen naar 0800 22 55 444.

Waarom Spanhak Dakwerken?

  • Voordelig uurtarief voor alle werkzaamheden
  • Eenvoudig vrijblijvende offerte aanvragen
  • Dakdekker met ruim 25 jaar ervaring

Kosten dak vervangen

Voor de kosten van het vervangen van uw dak kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen bij Spanhak Dakwerken. Elk dak is anders en het vervangen van een dak gebeurt op een andere manier. Ook verschillen de kosten per soort dak; zo is het vervangen van een plat dak anders dan een pannendak. Daarom kunnen we pas een prijs noemen nadat we precies weten wat er moet gebeuren en wat uw wensen zijn.

Betrouwbaar en vakkundig

Spanhak Dakwerken biedt niet alleen lage kosten bij het vervangen van uw dak. Wij hebben ook veel kennis en ervaring op het gebied van zink-, koper- en loodwerken. Spanhak Dakwerken geeft 10 jaar garantie op alle producten. Duurzaamheid staat bij Spanhak Dakwerken hoog in het vaandel. U kunt op korte termijn een afspraak met ons maken. Op heel vakkundige wijze verzorgen wij ook de volgende diensten:

Specialist in dakwerken

Spanhak Dakwerken is al 25 jaar actief op het gebied van dakwerken. Naast het vervangen van uw dak, verrichten wij ook andere werkzaamheden op het gebied van dakdekken. Net als de lage kosten bij het vervangen van uw dak, zijn ook de kosten van de andere werkzaamheden laag.

Heb ik een vergunning nodig?

U heeft, voor het vervangen van uw dak, een vergunning nodig wanneer u:

  • De draagconstructie van het dak aanpast.
  • Het dak een andere hoogte, breedte of dikte krijgt.

Informeer voordat u het dak gaat vervangen bij uw gemeente, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Contactformulier

Voor vragen over Spanhak Dakwerken of de kosten voor het vervangen van een dak, kunt u contact opnemen via het onderstaande formulier.

Naam*
Adres*

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Kempenaar 01 14
8242 BA Lelystad

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem