Koper, lood- en zinkwerken

Een dakgoot is in de traditionele woningbouw een gezichtsbepalende markering van de overgang van dak naar gevel. De vele uitvoeringsmo- gelijkheden maken een zinken goot tot veelzijdige afwerking van een woonhuis. Doordat zink een natuur- lijke oppervlaktelaag heeft die zich constant vernieuwd, is de goot aan de buitenzijde onderhoudsvrij. Een zinken goot heeft een levensduur van 50 tot 75 jaar en is bij vervan- ging volledig recyclebaar. Voor meer informatie omtrent zinkwerken neemt u contact op met Spanhak Dakwerken.

Koper-, lood- en zinkwerken

De dakdekkers van Spanhak Dakwerken voeren koper-, lood- en zinkwerken uit voor dakgoten, dakbedekking en gevelbekleding. Vanwege het betrouwbare en duurzame karakter is zink sinds jaar en dag een veelgebruikt materiaal in de bouw. Lood vraagt meer voorzichtigheid met betrekking tot milieueisen. Door de flexibiliteit van dit materiaal zijn ingewikkelde vormen en hoeken mooi te bekleden. Koper verandert geleidelijk van kleur. Onder invloed van zuurstof, vocht en andere elementen ontwikkelt koper een beschermlaag (patina). Deze laag is herstelt zich als het beschadigt. 

Wat is het werkgebied van onze dakdekkers?

Vraag gratis een offerte aan

Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing die aansluit bij al uw wensen!

Spanhak dakwerken bv

Waterbies 46
8245 HN Lelystad
(geen bezoekadres)

Services

Wat onze klanten zeggen

O.i. een bedrijf met kennis van zaken en nette medewerkers. Ook heel belangrijk: komt afspraken na.

5/5

W.Uijlen Almere

Spanhak Dakwerken is een plezierig en betrouwbaar adres om je van je lekkage af te helpen. Ze houden zich aan afspraken en werken snel en netjes.

5/5

Dhr. Heinsman

Ze waren niet de goedkoopste maar gezien de referenties en de achtergelaten professionele indruk heb ik toch voor ze gekozen en naar volle tevredenheid.

5/5

Dhr. Boegem