Dakgoot repareren

Spanhak Dakwerken is de professional voor het repareren van uw dakgoot. U krijgt bij ons totale service. Zo repareren we niet alleen uw dakgoot, maar maken we ook de afvoergoten schoon. Uw dakgoot wordt gerepareerd met hoogwaardige materialen en binnen korte tijd heeft u een dakgoot die zo goed als nieuw is. Spanhak Dakwerken repareert al ruim 25 jaar dakgoten in de regio Amsterdam, Amstelveen, Hilversum, Almere, Dronten, Swifterbant en Lelystad. Neem voor een offerte op maat contact op via de onderstaande knoppen.

  • 25+ jaar ervaring als dakdekker in Flevoland en Amsterdam
  • Totale service: dakgoot nakijken, schoonmaken en repareren
  • Onderhoudsabonnement vanaf € 150,- per jaar
  • Voor spoedgevallen binnen een paar uur ter plaatse

Bekijk onze pagina met afgeronde projecten voor een greep uit de door ons uitgevoerde projecten. Spanhak Dakwerken heeft door de jaren heen een groot klantbestand opgebouwd.

Snel dakgoot laten repareren in Amsterdam en Flevoland

Het is belangrijk om een lekkende dakgoot zo snel mogelijk te laten repareren. Wanneer bijvoorbeeld een zinken dakgoot gaat lekken, kan het regenwater tegen uw gevel komen en doorslaan naar de binnenmuur. Dat zorgt voor vochtproblemen, denk aan schimmels. De beste oplossing is om uw dakgoot te laten vervangen of repareren door een ervaren dakdekker. Bel 0800 22 55 444 of e-mail naar info@spanhakdakwerken.nl voor meer informatie over het laten vervangen en repareren van een dakgoot.

"Geheel nieuw dak laten aanbrengen door Spanhak dakwerken. Wij zijn zeer tevreden over de snelheid en de nette manier van werken. Dank daarvoor!"

- Sylvia van der Kolk uit Lelystad

Dakgoot verstopping voorkomen

Voorkomen is beter dan (laten) repareren. Vrijwel elke woning heeft te maken met regen, sneeuw, bladeren en ander vuil dat in de dakgoot terecht komt. Als gevolg daarvan kan in de dakgoot ook mos groeien. Dit alles zorgt ervoor dat de afvoer van regenwater wordt gehinderd. Maak daarom uw dakgoot twee keer per jaar schoon, of laat het doen door Spanhak Dakwerken. Een rooster die de dakgoot schoon houdt of een bladafscheider die in de HWA-buis wordt geplaatst, kunnen ook uitkomst bieden. Wij geven u graag advies over het beschermen van uw dakgoot.

Dakgoot laten reinigen

Door het jaar heen komt er veel vuil in uw dakgoot terecht, zoals bladeren en takjes. Wanneer u dit niet tijdig oppakt en uw dakgoot niet meteen laat reinigen, bestaat de kans dat het leidt tot schade aan uw huis. Door uw dakgoot te laten reinigen door Spanhak Dakwerken voorkomt u verstoppingen, lekkages en ongedierte.

Dakgoot lekt, wat nu?

Een lekke dakgoot dient zo snel mogelijk gerepareerd te worden. Spanhak Dakwerken kan met professioneel apparatuur binnen een mum van tijd ontdekken waar de lekkage zit en waardoor het lek is veroorzaakt. Hierdoor kan de dakgoot heel doelgericht worden gerepareerd zonder dat er meteen een compleet nieuwe dakgoot aangebracht moet worden. Een lekke dakgoot kan meer oorzaken hebben. Lekt uw dakgoot? Dan kan dat bijvoorbeeld komen doordat de dakgoot zeer oud is. In dit geval dient de gehele dakgoot vervangen te worden. Ook kan het komen doordat de dakgoot verstopt is en het regenwater daarom niet goed afgevoerd wordt.

Mijn dakgoot lekt: moet ik meteen iemand inschakelen?

Een dakgoot die lekt is niet altijd meteen zichtbaar. Wanneer u merkt dat uw dakgoot lekt, dan is het goed om zo snel mogelijk Spanhak Dakdekker in te schakelen. Het kan namelijk zo zijn dat de dakgoot al een flinke tijd lekt. Hierdoor kan ernstige waterschade aan uw woning of appartement ontstaan, waardoor er schimmelplekken ontstaan. Het herstellen van deze schade kost meer moeite en geld dan dat de lekke dakgoot wordt gerepareerd.

Periodiek onderhoud door Spanhak Dakwerken

Om de lekkage van dakgoten te voorkomen, dient u twee keer jaarlijks de dakgoot schoon te maken. Aangezien dit een hele klus kan zijn, loont het vaak om dit door een specialist te laten doen. Spanhak Dakwerken komt daarom graag langs om uw dakgoot te onderhouden. U heeft bij ons al onderhoudsabonnementen vanaf € 150,- per jaar. Daarbij maken we onder andere het dak en de dakgoten schoon en ontstoppen we de afvoeren. Kleine reparaties worden onmiddellijk en zonder bijkomende kosten uitgevoerd. Kijk voor meer informatie op de pagina over onderhoud.

Offerte op maat voor dakgoot reparatie

Lekt uw dakgoot en heeft u snel een reparatie nodig? Of wilt u uw dakgoot laten controleren en schoonmaken? Spanhak Dakwerken maakt voor elke klus een offerte op maat. Neem contact op via de onderstaande knoppen voor een offerte op maat of om vragen te stellen over onze diensten. We staan u graag te woord.

Andere dakdekkersdiensten

Van het vervangen van een compleet dak tot een spoedreparatie na een lekkage: Spanhak Dakwerken heeft jarenlange ervaring met alle soorten daken. Naast het vervangen van platte daken, kunt u bij ons terecht voor: