Dakdekker Swifterbant

Een dak isoleren of volledig vervangen, bij Spanhak Dakwerken kunt u terecht voor alle werkzaamheden aan uw dak. De ervaren dakdekkers voeren de klus snel uit en ook nog eens voor de laagste prijs. In Swifterbant zijn we breed inzetbaar en helpen we u onder andere met de volgende diensten:

De service van Spanhak Dakwerken

Wanneer u kiest voor onze dakdekkers in Swifterbant, profiteert u altijd van:

  • Lage uurtarieven
  • Een voordelig onderhoudscontract
  • Altijd service met tien jaar garantie
  • Ervaren en deskundige dakdekkers
  • Vrijblijvend advies

Snel ter plaatse in Swifterbant

Heeft u last van lekkage of stormschade? Neem bij spoed telefonisch contact op en we zorgen ervoor dat we zo snel mogelijk op locatie zijn. We doen ons best om per direct de schade te herstellen. Is dit niet mogelijk? Dan plaatsen we een tijdelijke noodbedekking.

Ook in de omgeving beschikbaar

De dakdekkers van Spanhak Dakwerken schieten ook te hulp in de omgeving van Swifterbant:

  • Dronten
  • Lelystad
  • Almere
  • Biddinghuizen

Prijzen diensten

De kosten die tot stand komen tijdens het onderhoud, de reparatie of de installatie, zijn afhankelijk van een aantal factoren. Als het dak bijvoorbeeld aardig groot of lastig bereikbaar is, stijgen de kosten. Wilt u weten hoeveel het project voor uw dak kost? Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Geef bij het invullen van de offerte duidelijk aan wat er moet gebeuren en om wat voor soort dak het gaat. Denk hierbij aan informatie als de maten en de materialen. Met deze informatie kunnen we een zo nauwkeurig mogelijke offerte leveren en kunnen onze dakdekkers snel aan de gang.

Eerdere projecten van Spanhak Dakwerken

Kunstgras op dakterras met isolatie

Voor een opdrachtgever hebben onze dakdekkers op een dakterras isolatie geplaatst en kunstgras aangebracht.

Renovatie groot dak

In Amsterdam hebben we een groot dak met lichtstraten gerenoveerd.

Bekijk al onze projecten

Wat zeggen onze klanten?

M. Hoving

Na een hevige storm waren een aantal dakpannen los komen te liggen. Na een telefoontje waren de mannen al snel aanwezig en hebben ze alles weer gerepareerd. Erg blij met de service!

Anouk uit Lelystad

Ik heb een aantal verschillende dakdekkers in overweging genomen, maar uiteindelijk heb ik gekozen voor Spanhak Dakwerken. Dat was een goede keuze! Mijn platte dak is weer netjes voorzien van een nieuwe isolatie.

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem telefonisch contact met ons op via 06 5577 1693 of stuur ons een bericht via onderstaand formulier. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam*
Telefoonnummer*
Woonplaats*
Adres*
E-mailadres*
Opmerkingen

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.