Dakdekker Emmeloord

Uw dak in Emmeloord laten vernieuwen, repareren of onderhouden? Onze dakdekkers in Emmeloord helpen u graag met alle dakdekkerswerkzaamheden voor elk type dak. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het bevestigen van lichtkoepels en dakramen, en zorgen we voor uw dakgoten. Hieronder een greep uit de werkzaamheden van onze allround dakdekkers in Emmeloord:

Bij Spanhak Dakwerken geven we 10 jaar garantie. Heeft u vragen over een van onze diensten of wilt u een dakdekker in Emmeloord inschakelen? Vraag via onderstaande buttons vandaag nog een vrijblijvende offerte aan of stel uw vraag.

Waarom schakelt u de dakdekkers van Spanhak Dakwerken in?

Onze dakdekkers in Emmeloord werken met de nodige ervaring en precisie. Zo weet u zeker dat u dak in goede conditie is. Spanhak Dakwerken biedt verder:

  • Een vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u aan toe bent
  • Scherpe tarieven
  • Een zeer uitgebreid dienstenpakket
  • 25+ jaar ervaring als dakspecialist

Stormschade, lekkages of een andere spoedklus?

Stromschade, lekkages en andere spoedklussen moeten snel worden opgelost, om meer schade aan uw huis of dak te voorkomen. Voor een spoedklus neemt u contact op met onze dakdekker in Emmeloord via 06 557 71693. We zijn zo snel mogelijk ter plaatse om de schade te herstellen. Is het niet mogelijk om de schade direct te herstellen? Dan lossen we het probleem tijdelijk op met nooddakbedekking. We komen dan later terug om het probleem volledig op te lossen.

Werkgebied Emmeloord en omgeving

Onze dakdekkers werken in alle buurten van Emmeloord en zijn ook in te schakelen in andere steden binnen en buiten Flevoland, zoals Amsterdam, Almere, Amstelveen, Hilversum, Swifterbant, Dronten en Zeewolde.

De kosten

Bij het berekenen van de kosten voor onze dakdekkerswerkzaamheden kijken we onder andere naar de huidige staat van uw dak, de oppervlakte van uw dak en het materiaal dat we nodig hebben om uw dak weer in nieuwstaat te brengen. Voor een prijsindicatie vraagt u daarom vrijblijvend een offerte aan. Beschrijf in uw aanvraag wat uw wensen zijn en geef alvast zo veel mogelijk informatie over de huidige staat van uw dak. Zo kunnen we u een goede prijsindicatie geven. Na het aanvragen van een offerte nemen we altijd contact met u op.

Voltooide projecten

Benieuwd naar het werk van Spanhak Dakwerken? Bekijk foto’s en video’s van onze projecten.

Wat zeggen onze opdrachtgevers uit Emmeloord?

Emma uit Emmeloord

Erg fijne en vriendelijke dakdekkers!” Alles ziet er top uit

Jan en Els uit Emmeloord

Ik vond het erg fijn dat ik vooraf wist wat ik moest betalen. Bij andere dakdekkers komen er vaak nog veel onverwachte kosten bij.

Voorkom problemen met uw dak

Problemen met uw dak voorkomen is beter en goedkoper dan het herstellen van schade. Voor een waterdicht en goed onderhouden dak komt de dakdekker bij uw huis in Emmeloord langs om uw dak voor een vast bedrag van € 150,- per jaar te onderhouden en kleine reparaties uit te voeren. Lees meer over onze jaarlijkse onderhoudsservice.

Meer informatie, vragen of een offerte aanvragen?

Voor meer informatie, vragen of voor het aanvragen van een offerte vult u onderstaand contactformulier in of neemt u contact met ons op door te bellen naar 06 557 71693. Zo is uw dakdekkersklus zo geklaard.

Naam*
Telefoonnummer*
Woonplaats*
Adres*
E-mailadres*
Opmerkingen

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.