Dakgoot reparatie

Reparatie aan uw dak in Amsterdam

Onze dakdekkers komen snel in actie als u last heeft van een verstopte dakgoot of regenpijp. Als een dakgoot gaat lekken zal regenwater langs de gevel stromen en mogelijk doorslaan naar de binnenmuur. Laat uw dakgoot repareren daarom zo snel mogelijk repareren door Spanhak Dakwerken en voorkom schade door lekkage of schimmel. Wij helpen u bij:

 • Zinken dakgoot repareren
 • Dakgoot van lood repareren
 • Dakgoten op platte en schuine daken
 • Het reinigen van de dakgoot
 • Het repareren of vervangen van een kilgoot

Spoedreparatie aan uw dak

Heeft u met spoed een dakdekker nodig in Amsterdam? Onze dakdekkers zijn snel ter plaatse:

06 557 71693

Kosten van een dakreparatie

De kosten van een dakgootreparatie zijn sterk afhankelijk van de uiteindelijke werkzaamheden die nodig zijn om uw dak te repareren. Ook spelen de lengte van de dakgoot en de bereikbaarheid van de dakgoot een rol bij het bepalen van de prijs. Vooraf geven we u graag een prijsindicatie. Bel gratis naar 0800 22 55 444 of mail naar info@spanhakdakwerken.nl.

De volgende factoren hebben met name invloed op de prijs:

 • De lengte van de dakgoot
 • Het gebruik van een steiger, kraan of lift
 • Eventuele sloopwerkzaamheden
 • Materiaal

Vraag gratis prijsberekening op

Voordelig onderhoudsabonnement van Spanhak Dakwerken

Door te kiezen voor het onderhoudsabonnement van Spanhak Dakwerken, verlengt u de levensduur van uw dakgoot en dak. Ook voorkomt u ernstige schade, doordat we dakproblemen al in een vroeg stadium ontdekken. Eventuele (kleine) werkzaamheden voeren we tijdens de inspectie direct kosteloos uit. U heeft al een onderhoudsabonnement vanaf € 150,- per jaar.

Ontdek hier wat onze dakdekkers in Amsterdam nog meer voor u kunnen betekenen.

Projecten in Amsterdam

Voor familie De Zwaag aan de Koninginnenweg in Amsterdam hebben we laatst de dakgoot vervangen. Door een verstopte hemelwaterafvoer lekte het water via de muur naar beneden, waardoor het gezin last kreeg van vochtproblemen in huis. We hebben een nieuwe dakgoot geplaatst en direct enkele kapotte dakpannen vervangen.

‘Prima geholpen door de mannen van Spanhak. Ook waren ze aardig scherp qua prijs.’ – Nico de Zwaag uit Amsterdam

Dakgoot vervangen of repareren?

In sommige gevallen kan het voordeliger zijn om direct een nieuwe dakgoot te laten plaatsen. Ook kan het voorkomen dat er slechts een deel van de dakgoot vervangen moet worden. In dat geval is een plaatselijke reparatie vaak voldoende om de verstopping of lekkage te verhelpen. Wij helpen u graag bij het vervangen of repareren van de volgende dakgoten:

 • Zinken dakgoot
 • Kunststof dakgoot
 • Dakgoot van pvc
 • Kilgoot

Kilgoot laten repareren of vervangen

Voor het afvoeren van hemelwater zijn goed functionerende kilgoten van groot belang. Zorg dat u de kilgoot regelmatig zelf reinigt of laat reinigen. Als de kilgoot verstopt raakt, kan een overstroming ontstaan, waardoor u last kunt krijgen van ernstige lekkage.

Een offerte aanvragen bij Spanhak Dakwerken

Bij Spanhak Dakwerken vraagt u geheel gratis en vrijblijvend een offerte aan. Vul hiervoor het onderstaande contactformulier in. Wilt u meer informatie over de renovatie van uw dak of de aanleg van een dakterras? Bel dan gratis naar 0800 22 55 444.

Naam*
Telefoonnummer*
Adres*
E-mailadres*
Opmerkingen

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.