Dakbedekking laten vervangen door Spanhak Dakwerkendak

Specialist in dakwerken

Moet uw dakbedekking vervangen worden? Spanhak Dakwerken in Lelystad heeft al 25 jaar ervaring in het aanleggen en repareren van daken in de omgeving van Lelystad,  Amsterdam, Amstelveen, Almere, Dronten, Swifterbant, en Hilversum. Wij vervangen uw dakbedekking met de nodige vakkennis en professionaliteit. Naast het vervangen van dakbedekking kunt u bij ons ook terecht voor de aanleg van dakterrassen en hekwerken. Goede service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.

Elk type dak

Het dak krijgt heel wat te verduren van onder andere zon, weer en wind. Na verloop van tijd zijn sommige delen aan vervanging toe. Wij vervangen de dakbedekking van zowel platte daken als shingles daken. Wij brengen geheel vrijblijvend een bezoek aan uw huis om uw dak te bezichtigen.

Sluit een onderhoudscontract

Een dak gaat langer mee als u deze regelmatig onderhoud of laat onderhouden. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten. Wij controleren uw dak en vervangen de zwakke punten in de dakbedekking, waardoor schade aan het dak wordt voorkomen. Verder maken wij de dakgoten schoon en ontstoppen wij de afvoeren. Kleine reparaties voeren wij kosteloos uit.

Naam*
Telefoonnummer*
Woonplaats*
Adres*
E-mailadres*
Opmerkingen

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.