Dak isoleren Amsterdam

Door dakisolatie kunt u maar liefst 30% aan energiekosten besparen.

Platte daken isoleren

Een plat dak kan eigenlijk niet aan de binnenkant ge-isoleerd worden omdat er op de buitenkant al een waterdichte laag zit, het dakleer. Door isolatie onder het dak aan te brengen is de kans op condens tegen het dak zeer groot. De bovenkant kan wel goed ge-isoleerd worden met stevige xps-isolatieplaten waarover nieuw dakleer gelegd wordt. Een minder mooie oplossing is het leggen van losse isolatieplaten op het bestaande dakleer. Grind of tegels worden dan gebruikt om de platen te beschermen tegen weersinvloeden en tegen wegwaaien.

Isolatie van het schuine dak

De isolatieplaten die op het dak komen vormen samen een groot aaneengesloten vlak, het hele dak wordt als het ware ingepakt. Spanhak Dakwerken is gespecialiseerd hierin. Alle pannen moeten van het dak en meestal worden er stevige pirschuim platen aangebracht op het dakbeschot. Op deze platen komen nieuwe panlatten waar de pannen weer op terug geplaatst worden. Belangrijk is hier dat alle kieren zeer goed worden dichtgemaakt met tape of purschuim. Als de koude winterwind door een klein kiertje onder de isolatie doorblaast wordt de isolatiewaarde teniet gedaan.

Waarom Spanhak Dakwerken?

  • Eigen materialen.
  • Werkzaamheden gaan buiten om. U hoeft niet thuis te blijven.
  • Gratis offerte met vaste prijsafspraken.
  • Direct hulp bij stormschade.

Uw dak laten isoleren door Spanhak Dakwerken kan in Amsterdam Almere, Het Gooi en omstreken Wilt u meer weten over onze werkwijze of heeft u vragen over het isoleren van uw dak?

Naam*
Telefoonnummer*
Adres*
E-mailadres*
Opmerkingen

We wijzen je op onze Privacy- en cookieverklaring.